WEBSHOP átmenetileg szünetel!Rendeléssel kapcsolatban irjon nekünk e-mailt vagy keressen telefonon. Megértésüket köszönjük!

ReNDELÉS telefonon vagy e-mailban.

Tel.: +36 70 321 1725

H-P.: 09:00-17:00-ig.

E-mail: info@tordacsoki.hu

Nyomelemekkel dúsított

csoki szelet!


A Torda szelet fogyasztói megkapják mindazokat az ásványi anyagokat, melyekre a szervezetnek a tökéletes működéshez szüksége van, olyan formában, melyet szervezetünk fel tud szívni.

Ebben különbözik a többi ásványianyag-pótló készítménytől.

TORDA SZELET

Nyomelemekkel dúsított szelet fokozott szellemi és fizikai igénybevétel eseteire.


Táplálékaink tápértéke biológiailag aktív, hatékony beltartalmi értéke rohamosan romlik. A növények vitamin nyomelem tartalma zuhan, és a modern agrotechnológiai eljárások alkalmazásával sem látszik javulás. Az állati eredetű táplálékok (hús, tojás, tejtermékek) esetében a jelenség szintén gyorsuló ütemben terjed. Az iparosított, a hagyományokkal drasztikusan szakító konyhatechnológiák(beleértve a háztartási technológiákat is), szintén nem javítják kellő mértékben ételeink beltartalmi értékeit.


“Ma a világon mintegy 842 millió ember éhezik, de közel 2 milliárd ember szenved a rosszul tápláltságtól, azaz az egészséghez elengedhetetlen vitaminok és ásványi anyagok hiányától.” – FAO


A Torda-szelet A történelemtudomány adatai, elsősorban a honfoglaló magyarok életmód- és étkezési szokásainak értelmezésével, a táplálkozás-tudományok legújabb eredményeinek, a vitamin és nyomelemek (földfémek) felhasználásának, hasznosulásának messzemenő figyelembe vételével, az emberi szervezet tápanyagforgalmáról és energiaháztartásáról elérhető tudományos adatok felhasználásával készült rendkívül kíméletes, újszerű technologiával előállított csokiszelet. A mikroelemekkel dúsított alapanyag a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek és szabályoknak megfelelő adagolásban tartalmazza a feltüntetett mikroelemeket. A javasolt napi adag, 1 darab csokiszelet, normál táplálkozás mellett tartalmazza a szükséges mennyiségű mikroelemeket. Az alkalmazott lecitin szintén a nemzetközileg elfogadott és javasolt mennyiségben került felhasználásra (dobozon mell. részletes táblázat). Rendszeres fogyasztását javasoljuk minden fokozott szellemi igénybevétel minden fokozott fizikai terhelés fáradékonyság, kimerültség lábadozás regenerációs kúrák anyagcsere és emésztési problémák keringési és szívproblémák, degeneratív (kopásos) ízületi és mozgásszervi állapotok a korral járó elfáradásos, kopásos állapotok különböző típusú allergiás megbetegedések esetén, a táplálkozást kiegészítő, természetes támogatásra. A termék nem gyógyszer, semmi esetre sem helyettesítheti az orvos által elrendelt terápiát! A csomagoláson feltüntetett mikroelemek tekintetében további ásványi anyag-pótlás nem szükséges.


Javasolt alkalmazása: 

Kezdő fogyasztó esetében 1-3. nap 1/3 szelet, 4-6. nap 2/3 szelet, 7 naptól egy egész szelet mindennap. A Torda szelet fogyasztásával együtt feltétlenül szükséges a bőséges folyadék-fogyasztás (2-2,5 l naponta), mert a felszívódó mikroelemek segítségével (re)aktiválódó enzimek normális működése ezt kívánja. Csersavtartalmú italokat (kávé, tea, bor, stb.), almalét, céklát, sóskát, illetve almalét tartalmazó készítményeket csak félóra eltéréssel fogyasszon, a szelet fogyasztása előtt vagy után. E-vitamin fogyasztásánál a szelet és a vitaminkészítmény elfogyasztása között 12 óra időtartamot tartson, amennyiben lehetséges.

A Torda szelet fogyasztói megkapják mindazokat az ásványi anyagokat, melyekre a szervezetnek a tökéletes működéshez szüksége van,olyan formában, melyet szervezetünk fel tud szívni. Ebben különbözik a többi ásványianyag-pótló készítménytől.


Sajnos élelmiszereinkben ma már ezek az ásványi anyagok nem találhatóak meg a kívánt mennyiségben a civilizáció „áldásos” hatásának következtében. Termőföldjeink teljesen le vannak rabolva, szennyezve. Emberek helyett gépek dolgoznak, állati trágya helyett kemikáliával próbálják javítani a talajt, kézi gyomlálás helyett mérgekkel ölik a nem odaillő gyomnövényeket, vegyszerekkel fokozzák a zöldségek, gyümölcsök méretét, eltarthatóságát. A szemnek gyönyörű, de a szervezetnek teljesen haszontalan, sőt ártó minőségű termékeket tudunk megvásárolni. Hasonló a helyzet a húsokkal. A nagyüzemi termelésben a fent vázolt lerabolt, vegyszeres földeken termelt takarmánnyal táplált jószágok húsát tudjuk megvásárolni. Nem beszélve a tudatosan bevitt adalékokról, melyeket azért adják az állatoknak, hogy minél előbb elérjék a vágósúlyt. Amikor megvásároljuk ezeket a mesterségesen hizlalt, növesztett élelmiszereket, otthon teflon, üveg, nemesacél vagy zománcozott edényekben sütünk, főzünk, műanyagban tárolunk. 2-3-4 generációval ezelőtt vas-, cserép- és faedények voltak használatban, melyekből az egészséges alapanyagokba a tárolás és a főzés során földfémek jutottak az ételbe. De ha a táplálékból mégis bejut a szervezetünkbe némi hasznos anyag, nem tud felszívódni, mert a fémhiányos emberi szervezet enzimműködése nem megfelelő, bélfalaink elzáródtak, a bélbolyhok nem működnek, így a bekerült ásványi anyag, vitamin végigmegy a bélrendszeren, majd kiürül. Ennek következménye egy energiahiányos állapot, melyben a szervezet nem tud regenerálódni, majd idővel megindulnak a degeneratív folyamatok.


A Torda szelet fogyasztásával bejut a szervezetbe minden ásványi anyag, mely, a megfelelő sejtélettani folyamatokon keresztül kielégítő mennyiségű energiát biztosít számunkra ahhoz, hogy szervezetünk úgy működjön, ahogy azt Isten megalkotta.Tudjon regenerálódni, és ezáltal védekezni a kóros elváltozások ellen.


Az európai orvoslás atyjának, Hippokratesznek a már-már elfeledett gondolatai térnek vissza ezzel a megoldással.


Nevezetesen:

„Ételed legyen a gyógyszered, gyógyszered legyen az ételed!”


Más megközelítéssel szólva:

„ Az vagy, amit megeszel!” (következés képen nem lehetsz az, amit meg sem eszel).


Az a klasszikus alapelv is érvényre jut, miszerint az ember csak kezel – gyógyítani a természet fog.

Ehhez teremt a termék megfelelő alapfeltételeket a fogyasztó szervezetében.

Tordacsoki

Kapcsolat:

H-P.: 09:00-17:00-ig.

info@tordacsoki.hu